Apparaten en accessoires
Spinazierisotto met asperges
Voorbereiding. 20min
Totaal 40min
4 porties
Ingrediënten
-
Parmezaanse kaas in stukken (3 cm)50 g
-
ui gehalveerd50 g
-
olijfolie40 g
-
boter40 g
-
risottorijst (bv. Carnaroli)320 g
-
witte wijn60 g
-
water720 g
-
groentebouillonblokje (voor 0,5 l)2
-
groene asperges topjes afgesneden, het holle achterste verwijderd, de rest in schijfjes (5 mm)500 g
-
rauwe ham in reepjes100 g
-
geschaafde amandelen50 g
-
zout1 snuifje
-
verse jonge spinazie150 g
-
gefermenteerde melk90 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Eiwitten
26 g
Calorieën
3008 kJ /
718 kcal
Vetten
36 g
Koolhydraten
70 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Betty Bossi
11 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Tandoori portobellos met romige kokosnoot raita
Keine Bewertungen
Vegan moussaka
1 Std. 50 Min
Scandinavische brunch
Keine Bewertungen
Goulash van linzen en champignons
45 Min
Rauwe chocolade bietencake
Keine Bewertungen
Dressing van mosterd-balsamicoazijn
10 Min
Inktvis, chorizo en witte bonenstoofpot
5 Std. 30 Min
Kruiden en Cashew dip
8 Std. 10 Min
Pompoenrisotto met spek
25 Min
Lamscurry en komkommer-munt couscous
9 Std.
Moussaka met linzen
2 Std. 20 Min
Worst met erwtenrisotto
30 Min